Påhængsmotorer

Flere modeller
hør mere hos Lillebælt Bådservice

 

Ultralight

Navnet siger det hele – den letteste Torqeedo påhængsmotor vejer kun 8,8 kg (inkl. batteri) og transporterer lystfiskere til det rigtige sted for en stor fangst.

Den er hurtig og nem at montere på fiskekajakker, så du kan fokusere på fiskeriet.

Ultralight kommer med masser af kraft, op til 100 km rækkevidde og en ny innovativ holder, der er nemmere at fastgøre på plads, betjene og transportere.

Skræddersyede monteringsmuligheder sikrer kompatibilitet med mange populære kajakmærker, f.eks. Hobie, Grabner, Prijon og Rotomod.

Travel

Med dets integrerede lithiumbatteri og enestående effektivitet er vores Travel et godt alternativ til enhver lille benzinpåhængsmotor. Den kan alt, hvad en 3 HK påhængsmotor kan, men er lettere, renere, mere støjsvag og mere bekvem.

Desuden driver den nemt tendere, joller og day-sejlere op til 1,5 tons og, når det er nødvendigt, selv over lange afstande.

Topmodellen Travel 1103 C kommer med direkte drev, et højkapacitetsbatteri på 915 Wh og en rækkeviddeforøgelse på 73 % i kapacitet sammenlignet med basismodellen.

Større kraft og holdbarhed, men alligevel mere støjsvag end nogensinde. Travel 1103 C kører på kun 33 DB – så højt som en hvisken – og er den mest støjsvage motor i sin klasse.

Cruise

Vi har opgraderet vores gennemprøvede, pålidelige krydstogtmotorer med 50 % mere kraft.

De nye Cruise 3.0- og 6.0-motorer inkluderer optimeret spiralformede gear for at give stille, letvægtskraft uovertruffen på dette marked.

Dette holdbare og ekstremt robuste design er perfekt til sejlbåde, motorbåde og kommercielle applikationer op til 12 tons.

Fås med fjernbetjening af gas (R) eller styrepind (T) i 3,0 kW, 6,0 kW, 10,0 kW og 12,0 kW versioner – med en række forskellige aksellængder for at imødekomme en bred vifte af applikationer.

Klar til at bygge det perfekte krydstogtsystem til din båd? Besøg vores Cruise Info Tool.